خانه | وبلاگ متخصصان

نکات کاربردی ساخت با استفاده از کرم پایه

 

  • در استفاده از کرم پایه هم مثل اوسرین باید با هم زدن اولیه کرم را بیدار و بافت آنرا روان کرد
  • در استفاده از پایه کرم داشتن چهار ماده شما را در رفع مشکلات بسیاری یاری میکند:
  1. تری اتانول آمین، اگر پایه حاوی سورفکتانت اسید چرب باشد در صورتی که درصد های بالا از اسید به آن اضافه شود سبب ناپایداری محصول می شود که با اضافه کردن کمی تری اتانول آمین مجدد به پایداری میرسد
  2. توئین(ترجیحا ۸۰)،  اگر میزان آب یا مواد هیدروفیل افزوده به کرم زیاد باشد و فراورده روان و دوفاز شود سیستم HLB نیاز به اصلاح دارد و با افزودن کمی توئین یا پلی سوربات مشکل رفع خواهد شد.
  3. اسپن(ترجیحا ۸۰)،  اگر میزان روغن یا مواد هیدروفوب افزوده به کرم زیاد باشد و فراورده روان یا دوفاز شود با افزودن کمی اسپن یا سوربیتان مشکل رفع خواهد شد.
  4. زانتام گام، اگر طی پروسه ساخت یک فراورده ترکیبی پایه کرم روان شد و به فرم لوسیون رفت و هیچ کدام از موارد بالا ایجاد کننده مشکل یا رافع آن نبودن با اضافه کردن یک ژل ساز مثل زانتام گام مشکل رفع خواهد شد.

فرمول نمونه:

 

واحدمقداراجزا
gr2.5Urea
grQ.S. 50Base Cream

 

برای ساخت فرمول بالا نیاز هست اوره در ابتدا حل شود و از آنجایی که اوره به راحتی در آب و گلیسرین حل می شود حدود ده درصد آب یا پنج درصد گلیسرین برای انحلال آن کفایت میکند
این مقادیر مشکلی در قوام پایه کرم ایجاد نخواهند کرد.

روش ساخت:
بخش اعظم کرم پایه مورد نیاز (مثلا ۳۵ یا ۴۰ گرم) را توزین کرده و به ظرف نهایی منتقل میکنیم سپس کمی هم زده تا بیدار شود
اوره مورد نیاز را در آب یا گلیسرین حل میکنیم(با توجه به حلالیت بالای اوره نیاز به صلایه کردن نمی باشد)
پس از انحلال، محلول طی یک یا ترجیحا سه مرحله به کرم پایه اضافه میشود
در نهایت فراورده با کرم پایه هم زده شده(بیدار شده) به وزن رسانده و تا اختلاط کامل هم زده می شود.
نکته 1: حلالیت اوره گرما گیر است.
نکته 2: میتوانید اوره را در هاون کمی صلایه کرده و با کمی از کرم پایه لویگه کنید
نکته 3: با توجه با حلالیت بالا، اوره در فاز آبی موجود در پایه کرم حل می شود و بدین صورت نیازی به برداشتن حلال(آب و گلیسرین) نیست، این تکنیک وقتی مفید هست که درصد اوره بالا بوده و همراه آن مواد دیگری هست که نیاز به مقادیر زیادی حلال می باشد که نتیجه آن شل شدن محصول می شود. همچنین برای بهبود خواص فراورده می توان از عصاره هیدروگلیکولی بابونه به عنوان لویگه کننده بهره برد.
 

محصولات پایه

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش